Klimaatwerf: jouw traject naar een duurzame toekomst

Start jouw reis naar een groenere toekomst bij vzw Klimaatwerf, je persoonlijke gids op het pad naar duurzaamheid. Hun droom? Iedereen laten genieten van een duurzame woning én hernieuwbare energie.

Klimaatwerf helpt je op weg met maar liefst drie trajecten. Het eerste traject, Renovatiewerf, helpt je je huis efficiënter en duurzamer te renoveren, van a tot z begeleid door professioneel en persoonlijk advies. Daarnaast biedt Zonnewerf hulp om je eigen zonnestroom op te wekken.  Als kers op de taart kan je instappen in een groepsaankoop om je dak of zoldervloer te isoleren, tegen een eerlijke, scherpe prijs.

Klimaatwerf werkt zij aan zij met jouw gemeente en de energiecoöperaties ZuidtrAnt en Zonnewind om een duurzame samenleving te realiseren in Berlaar. De coöperaties verenigen burgers die willen investeren in energiebesparing en hernieuwbare energie. Zij richtten samen Klimaatwerf op met de ambitie om de lokale investeringen in energiebesparing en groene stroom te maximaliseren, en zo een grotere positieve impact te hebben op de lokale energietransitie, en dit zonder winstoogmerk. Berlaar is een enthousiaste partner van vzw Klimaatwerf en werkt zo aan het klimaatbeleid.

Klimaatwerf staat voor energieonafhankelijkheid, duurzaamheid en een betere toekomst voor iedereen. Laat hen jouw werfleider zijn op weg naar een duurzame toekomst!

Neem een kijkje op www.klimaatwerf.be

 

Gepubliceerd op 03/08/2023