Nieuws - meest bediscussieerd

Berlaar is een bruisende gemeente, waar heel wat verenigingen en particulieren ervoor zorgen dat er regelmatig wat te beleven valt. Deze publieke activiteiten en evenementen vervullen een verbindende rol in onze gemeente en maken deel uit van het Berlaarse DNA. Maar … ze brengen ook een bepaalde milieudruk met zich mee. De Vlaamse regering heeft daarom een aantal wijzigingen rond cateringmateriaal vastgelegd.

De actie ‘Win gratis winkelplezier’ is terug! Hiermee willen we onze inwoners aanmoedigen om lokaal te shoppen. Wie z'n kans waagt met een kassabon van één van de deelnemende zaken, kan dat aankoopbedrag terugwinnen.

Gedurende de hele maand april zetten we onze wekelijkse woensdagmarkt in de kijker en steunen we onze marktkramers extra hard door enkele leuke acties te organiseren.

Winkel op de markt en maak kans op mooie prijzen!

Ga je tussen 1 en 30 april naar de markt en doe je een aankoop bij één van onze marktkramers? Goede timing, want dan vieren we ‘Maand van de Markt’ ! Wanneer je een aankoop doet bij één van de deelnemende kramen krijg je een kraslot waarmee je kans maakt op een gemeentelijke of provinciale prijs.