Help ... vakantie!

Het is paasvakantie. De kindjes hebben geen school en willen iets leuk doen. Maar wat als je, omwille van financiële of bijzondere moeilijkheden, niet de mogelijkheid hebt om een uitstap of vakantie te plannen? Neem dan eens een kijkje bij Steunpunt Vakantieparticipatie!

Wat?

Heel wat ouders organiseren meestal lang op voorhand al opvang en vakantie voor hun kroost. Tot in de puntjes uitgestippeld, gepland en betaald. Maar niet voor iedereen is dit mogelijk. Soms staat je hoofd er niet naar om lang vooraf te plannen en is er geen budget voor zo’n spektakelvakanties.

Bekijk dan eens het aanbod van Steunpunt Vakantieparticipatie. Zij creëren vakantiekansen voor mensen waarvoor vakantie financieel, organisatorisch of logistiek moeilijk haalbaar is. De voorwaarden en mogelijkheden kan je navragen bij de sociale dienst van het OCMW. Je kan ook al eens een kijkje nemen op www.vakantieparticipatie.be.

Meer info?

OCMW Berlaar

Zomerstraat 22

2590 Berlaar

T. 03 482 49 29

Email: info@ocmwberlaar.be

Website: www.berlaar.be/ocmw

Op afspraak tijdens onze openingsuren van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12 uur en op dinsdagnamiddag van 13.30 tot 15.30 uur.

Gepubliceerd op 27/03/2017