BKO Roefels viert 25ste verjaardag

Buitenschoolse kinderopvang Roefels bestond op 9 maart 2017 precies een kwarteeuw. Om dat te vieren, organiseerde de opvang op woensdag 8 maart een feestje voor alle (oud-)leden van de Roefelsfamilie.

De afgelopen jaren werden er 9132 kinderen opgevangen, waren er 125 vakanties en werd er 3 keer verhuisd. De harde inzet van de begeleiders zorgde ervoor dat er ontelbaar veel herinneringen werden gemaakt.

Roefels vierde de verjaardag een hele week met de kinderen. De opvang werd omgetoverd tot een heus circus met allerlei speelhoeken van een circushuis tot een arena. Elke dag konden de kinderen zich als echte acrobaten oefenen in het betere balanceerwerk.

Op het jubileumsfeest op 8 maart stond er een fijne namiddag met onder meer een clown en een grimeur op het programma. Het mindere weer die dag kon de pret niet bederven. Op vrijdag 10 maart werd de feestweek afgesloten met een kinderfuif op beide locaties. De kinderen konden zich uitleven op de muziek en ondertussen genieten van een gezond hapje en drankje.

Zie ook

Gepubliceerd op 15/03/2017