Berlaar-Heikant viert weer feest met Heikermis!

Van zaterdag 13 juli t.e.m. dinsdag 16 juli strijkt de kermis weer neer in Berlaar-Heikant. Heikant staat dan vier dagen lang in het teken van mosseltenten, kermisattracties en optredens.

Vanaf de tweede zaterdag van juli viert Berlaar-Heikant weer feest. Horecazaken en lokale verenigingen stellen dan tijdens de kermisdagen tenten en terrassen op. Op het programma staan onder meer heerlijke mosselen, optredens van lokale artiesten en gezellig samenzijn.

Om Heikermis 2024 in goede banen te leiden, wordt de N10/Aarschotsebaan op zaterdag en zondag afgesloten van 14 tot 5 uur, op maandag en dinsdag van 18 tot 5 uur. Op het Kardinaal Cardijnplein geldt vanaf donderdag een parkeerverbod, zodat de kermiskramen kunnen opstellen.

Heikermis bestaat intussen al vele jaren en veroverde een bijzondere plek in de harten van de inwoners. Omdat dit openluchtevenement het sociale weefsel versterkt en de lokale verenigingen en handelaars ondersteunt, wil het lokaal bestuur de organisatie van Heikermis jaarlijks ondersteunen. Om het evenement te kunnen blijven bewaren, moet plezier voorop staan! Hou het dus veilig en toon respect voor organisatie en omgeving!

 

Gepubliceerd op 14/06/2024