Nieuws - meest recent

Gemeentelijke basisschool De Stap in het centrum (Pastorijstraat 60) zet op zaterdag 20 mei van 15 tot 18 uur de deuren open. De kleuterklassen zijn er doorlopend open, de lokalen van de lagere school kan je bezoeken tussen 15 en 16 uur en vanaf 16 uur staan er ook optredens van de kinderen op het programma.

Gemeentelijke Basisschool Berlaar-Heikant zet op zaterdag 6 mei van 14 tot 16 uur de deuren open. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen in de klassen!

De school organiseert tijdens de opendeurdag een tentoonstelling rond het project 'Reis door de tijd' en een kinderrommelmarkt.

Je kan je ook al inschrijven voor het volgende schooljaar.

De Stedelijke Academie voor Muziek, Woordkunst en Dans afdeling Berlaar organiseert op zondag 12 februari 2017 haar jaarlijkse leerlingen- en leraarsconcert.

Leerlingen en leerkrachten brengen vanaf 10.30 uur diverse muziekstukken in de polyvalente ruimte van de gemeentelijke basisschool in het centrum (Pastorijstraat 60). Een echte aanrader om het jonge en Berlaarse muzikale talent eens aan het werk te horen.

Iedereen is van harte welkom, de toegang is bovendien gratis!

1911

De gemeentelijke basisschool Berlaar-Centrum organiseert op zaterdag 19 november een boekenbeurs.

Iedereen is welkom in Pastorijstraat 60, van 14 tot 17 uur. Er zijn verschillende voorleesmomenten voor jong en oud, ook de burgemeester komt langs met zijn boek.

Op zaterdag 27 augustus werd de nieuwe gemeentelijke basisschool, met kinderopvang en muzieklokaal, in de Pastorijstraat feestelijk geopend. Een opendeurdag met optredens, rondleidingen en een Vlaamse kermis maakte het feest compleet.

Voor kleuters, leerlingen en leerkrachten van de gemeentelijke basisschool in Berlaar-Centrum wordt het een heel bijzondere eerste schooldag. Zij nemen op 1 september voor de allereerste keer plaats in de klaslokalen van hun nieuwe school in de Pastorijstraat.