Wegenwerken en omleidingen

Avondfeest

Op zaterdag 24 juni vindt op en rondom het dorpsplein ons traditionele Avondfeest plaats. Standhouders zullen die dag vanaf 10 uur hun stand opbouwen. Dat betekent dat de Markt vanaf dan afgesloten wordt voor doorgaand verkeer. Om 5 uur geven politie en de gemeentelijke diensten de Markt terug vrij voor alle verkeer.

Aanvullend verkeersreglement Avondfeest

Hertstraat

Van maandag 26 juni tot en met vrijdag 30 juni vinden er werken plaats in de Hertstraat. De werken nemen ongeveer 1 werkdag in beslag en zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Tijdens die werken wordt de Hertstraat tijdelijk afgesloten.

Brassoi

Van maandag 26 juni tot en met vrijdag 30 juni vinden er werken plaats in de Brassoi. De werken nemen ongeveer 1 werkdag in beslag en zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Tijdens die werken wordt de Brassoi tijdelijk afgesloten.

Liersesteenweg - Hete Mosselfuif

Van vrijdag 11 augustus om 18 uur tot en met zaterdag 12 augustus om 8 uur wordt de Liersesteenweg tussen Bastijnstraat en Spreet afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Sint-Rumoldusstraat

De verkeerssituatie in de Sint-Rumoldusstraat is vanaf maandag 24 april gewijzigd. In de Sint-Rumoldusstraat geldt, vanaf het kruispunt met de Aarschotsebaan tot aan het kruispunt met de Berkenstraat, voortaan éénrichtingsverkeer. Je kan vanaf de Aarschotsebaan wel nog in de Sint-Rumoldusstraat rijden, maar niet langer omgekeerd. Voor fietsers blijft de dubbelrichting behouden.

In het gedeelte van de Berkenstraat dat evenwijdig loopt met de Aarschotsebaan (vanaf het kruispunt met de Sint-Rumoldusstraat tot aan het volgende kruispunt) voeren we eveneens éénrichtingsverkeer in. De verplichte rijrichting loopt van de Berkenstraat richting Sint-Rumoldusstraat. Wie vanuit de Leemputten of de Sint-Rumoldusstraat naar de Aarschotsebaan wil rijden, wordt dus omgeleid via Leemputten - Houwstraat of Kegelstraat.

In het gedeelte van de Berkenstraat dat je vanaf de Aarschotsebaan kan inrijden, blijft tweerichtingsverkeer mogelijk. Ook in de Sint-Rumoldusstraat, vanaf het kruispunt met de Leemputten tot het kruispunt met de Berkenstraat, blijft tweerichtingsverkeer mogelijk.

 

Markt 2
2590
Berlaar
03 410 19 00
Gesloten
09:00 - 12:15
Alles weergeven