Wegenwerken en omleidingen

Sint-Rumoldusstraat

De verkeerssituatie in de Sint-Rumoldusstraat is vanaf maandag 24 april gewijzigd. In de Sint-Rumoldusstraat geldt, vanaf het kruispunt met de Aarschotsebaan tot aan het kruispunt met de Berkenstraat, voortaan éénrichtingsverkeer. Je kan vanaf de Aarschotsebaan wel nog in de Sint-Rumoldusstraat rijden, maar niet langer omgekeerd. Voor fietsers blijft de dubbelrichting behouden.

In het gedeelte van de Berkenstraat dat evenwijdig loopt met de Aarschotsebaan (vanaf het kruispunt met de Sint-Rumoldusstraat tot aan het volgende kruispunt) voeren we eveneens éénrichtingsverkeer in. De verplichte rijrichting loopt van de Berkenstraat richting Sint-Rumoldusstraat. Wie vanuit de Leemputten of de Sint-Rumoldusstraat naar de Aarschotsebaan wil rijden, wordt dus omgeleid via Leemputten - Houwstraat of Kegelstraat.

In het gedeelte van de Berkenstraat dat je vanaf de Aarschotsebaan kan inrijden, blijft tweerichtingsverkeer mogelijk. Ook in de Sint-Rumoldusstraat, vanaf het kruispunt met de Leemputten tot het kruispunt met de Berkenstraat, blijft tweerichtingsverkeer mogelijk.

Markt - Ballaarweg - Pastorijstraat

Van woensdag 26 tot en met vrijdag 28 april vinden er werken plaats in de Pastorijstraat en de Markt, ter hoogte van de kerk en de Ballaarweg. Tijdens de werken is er tijdelijk wat hinder mogelijk.

Diamantstraat

Op donderdag 27 april is de Diamantstraat, tussen het kruispunt met de Zomerstraat en het kruispunt met de Stationsstraat, volledig afgesloten van 7 tot 18 uur.

Markt 2
2590
Berlaar
03 410 19 00
Gesloten
09:00 - 12:15
Alles weergeven