Avondfeest viert 40-jarig bestaan!

De Avondmarkt of het Avondfeest zoals we het de laatste jaren al eens noemen, is dit jaar aan haar 40ste editie toe. Reeds van bij het begin bestaan de deelnemers uitsluitend uit Berlaarse zelfstandigen en Berlaarse verenigingen. Daarnaast is er altijd een brede waaier aan animatie: straatartiesten, kermiskramen, klimtoren, trampoline, optredens, oude ambachten, verkoop van gevonden fietsen, vuurwerk, … noem maar op! Het gemeentebestuur neemt de organisatie en coördinatie op zich.

Heb je nog foto’s van onze eerste edities (vanaf 1977)? Dan maken we daar graag een mooie collectie van. Je kan ze bezorgen op het gemeentehuis bij Nadia Hendrickx of via mail via info@berlaar.be.

OPROEP DEELNAME 2017

Als je als Berlaarse zelfstandige of Berlaarse vereniging overweegt om deel te nemen aan het Avondfeest, hou er dan rekening mee dat de inschrijvingsavond plaatsvindt op donderdag 20 april om 19.30 uur in de polyvalente zaal  van gemeentelijke basisschool De Stap in Berlaar-Centrum (Pastorijstraat 60).

Eerst wordt het praktische scenario (afval, veiligheid, elektriciteit, …) uitgelegd. Daarna kan je inschrijven m.b.v. een inschrijvingsformulier dat je aan het onthaal in het gemeentehuis, via de website www.berlaar.be of via e-mail (info@berlaar.be) kan verkrijgen.

Je stuurt best de verantwoordelijke van jouw stand naar de inschrijvingsavond.

Neem dit agendapunt alvast op bij jullie volgende vergaderingen!

Inschrijvingsformulier Avondfeest 2017

Gepubliceerd op 29/03/2017