Avondfeest

Op de laatste zaterdag van juni zet Berlaar naar goede gewoonte de zomer in met het Avondfeest. Het Avondfeest is een soort braderij waar Berlaarse handelaars en verenigingen je verwennen met hapjes en drank, koopwaar en informatie. Er zijn ook verschillende dans- en muziekoptredens.

Wat nooit ontbreekt op het Avondfeest zijn de oude ambachten, straatanimatie, een megaspringkastelenpark, een reuzetrampoline, het aquabubblebad, de klimtoren met deathride en kermiskramen.

Om 21 uur kan je aan het gemeentehuis voor een spotprijsje bieden op een gevonden fiets. De burgemeester is veilingmeester van dienst.

Als apotheose sluiten we om 23.30 uur af met een groots vuurwerk.

 

Avondfeest viert 40-jarig bestaan!

 

OP ZOEK NAAR FOTO’S

De Avondmarkt of het Avondfeest zoals we het de laatste jaren al eens noemen, is dit jaar aan haar 40ste editie toe. Reeds van bij het begin bestaan de deelnemers uitsluitend uit Berlaarse zelfstandigen en Berlaarse verenigingen. Daarnaast is er altijd een brede waaier aan animatie: straatartiesten, kermiskramen, klimtoren, trampoline, optredens, oude ambachten, verkoop van gevonden fietsen, vuurwerk, … noem maar op! Het gemeentebestuur neemt de organisatie en coördinatie op zich.

Heb je nog foto’s van onze eerste edities (vanaf 1977)? Dan zouden we daar graag een mooie collectie van maken. Je kan ze bezorgen op het gemeentehuis bij Nadia Hendrickx of via mail via info@berlaar.be.

 

OPROEP DEELNAME 2017

Als je als Berlaarse zelfstandige of Berlaarse vereniging overweegt om deel te nemen aan het Avondfeest, hou er dan rekening mee dat de inschrijvingsavond plaatsvindt op donderdag 20 april om 19.30 uur in de polyvalente zaal  van gemeentelijke basisschool De Stap in Berlaar-Centrum (Pastorijstraat 60).

Was je verhinderd om te komen? Je kan je nog inschrijven tot 31 mei via het formulier hieronder:

Inschrijvingsformulier Avondfeest 2017

 

Meer info kan je krijgen bij de coördinator, Nadia Hendrickx: 03 410 19 00 of info@berlaar.be.

 

DATUM AVONDFEEST 2017: ZATERDAG 24 JUNI

 

Zie ook

Markt 1
2590
Berlaar
03 410 19 00
Gesloten
09:00 - 12:15
Alles weergeven